Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011


Το 7ο  Γυμνάσιο Γλυφάδας βρίσκεται στην οδό Αν. Ρωμυλίας 105 στον πεζόδρομο δίπλα από το 12ο Δημοτικό Γλυφάδας. Ιδρύθηκε το 1996 με πρώτο Γυμνασιάρχη τον κ.ΙωάννηΤζαννίνη.
Δυστυχώς το σχολείο μας στεγάζεται σε ιδιωτικό κτίριο για το οποίο το Δημόσιο πληρώνει ενοίκιο στην ιδιοκτήτρια κ.Χαρατσάρη Αικ.
       Το γυμνάσιό μας στεγάζεται σε 3 ορόφους. Στο ισόγειο υπάρχουν 5  αίθουσες μία εξ αυτών πού είναι πολύ μικρή χρησιμοποιείται για το μάθημα των Γαλλικών. Μία άλλη πού είναι και ή μεγαλύτερη χρησιμοποιείται ως:
1)    ως αίθουσα διδασκαλίας
2)    παρουσίαση ασκήσεων φυσικής , μαθηματικών
3)    φυλάσσονται τα βιβλία της βιβλιοθήκης του σχολείου μας.
Στο Ισόγειο βρίσκεται και το κυλικείο μας.
     Ο αύλειος χώρος μας είναι πολύ μικρός και για το λόγο αυτό το μάθημα της Φυσικής Αγωγής γίνεται κύρια στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Τερψιθέας (Α.Ο.Τ.) και σε σπάνιες περιπτώσεις στο προαύλιο του σχολείου (σε περίπτωση απεργίας οδηγών λεωφορείων του Δήμου κ.τ.λ.).
      Στο 1ο όροφο βρίσκεται το γραφείο της Διεύθυνσης, το γραφείο των καθηγητών και 3 ακόμη  αίθουσες.
      Στον 2ο όροφο τέλος βρίσκονται 4 αίθουσες  και το εργαστήριο πληροφορικής.  Υπάρχουν όπως φαίνεται πολλά προβλήματα σε σχέση με τη στέγαση του σχολείου μας.
      Διευθυντής από της ιδρύσεώς του μέχρι το Σχολικό έτος  2001-02 διετέλεσε ο κ.Ιωάννης Τζαννίνης με υποδιευθύντρια την κα.Μαρία Μέμου.
      Διευθύντρια του σχολείου μας τα Σχολικά έτη 2002-03 έως και 2006-07 διετέλεσε  η κα.Ειρήνη Καστρίτου με  υποδιευθυντή τον κ. Πέτρο Γουρδουπάρη.
       Από το σχολικό έτος 2007-08 μέχρι και σήμερα Διευθυντής  είναι ο κ.Πέτρος Γουρδουπάρης με υποδιευθυντή τον κ.Βασίλη Ζυγομήτρο.
                  
      ...από την ιστοσελίδα του σχολείου http://7gym-glyfad.att.sch.gr/