ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

των: Φελίσια Ταστάνη
Όλγα Σταθογιαννάκη
Χριστόφορου Σπυρόπουλου
Δημήτρη Χαλκίτου
Και πριν την συνέντευξη, η κλασική...αναμνηστική φωτογραφία (μαζί με τον κύριο Κόκκορη).


H συνέντευξη μας έγινε στο γραφείο του κ.Κόκκορη στις 18 του Φεβρουαρίου στις τρεις το μεσημέρι, λίγο μετά το τέλος του σχολείου μας.Ο κ.Κόκκορης, μας υποδέχτηκε ευχάριστα και ήταν πολύ οικείος μαζί μας, μάλιστα ακόμα και κατά την διάρκεια της συνέντευξης τα αστεία και τα καλαμπούρια έδιναν και έπαιρναν!
Ξεκίνησε λοιπόν η συνέντευξη μας και αφού είχαμε ήδη οργανώσει και μοιράσει τα θέματα για τα οποία θα ρωτούσαμε το κύριο Δήμαρχο θέσαμε τις ερωτήσεις μας.
Τον ρωτήσαμε για τα σχέδια του σχετικά με το ανεκμετάλευτο οικόπεδο όπου θα χτιζόταν το 7ο
Γυμνάσιο Γλυφάδας και για τις ενέργειες που θα κάνει για να καλυτερεύσει τις άθλιες κτιριακές συνθήκες φοίτησης στο 7ο Γυμνάσιο. Μας απάντησε πως θεωρεί και σκοπεύει να δώσει μάχη για να  γίνει το σχολείο σε αυτό το οικόπεδο δίπλα στο πράσινο και το βουνό όπου θα υπάρχουν όσες αίθουσες και εγκαταστάσεις μας χρειάζονταν.Αυτό που αναμένει είναι ο διορισμός του νέου δασάρχη για να κάνουν νέες προσπάθειες για το χτίσιμο του σχολείου.
Επίσης, τον ρωτήσαμε για το πολύ σημαντικό θέμα του πούλμαν για τις μετακινήσεις μας στις γυμναστικές εγκαταστάσεις της Τερψιθέας. Μας είπε πως ο Δήμος έχει ήδη ολοκληρώσει τον διαγωνισμό για την αγορά δύο πούλμαν,όμως εκρεμούν δικαστήρια από άλλους συμμετέχοντες .Έτσι σύμφωνα με τον κύριο Δήμαρχο, τέλη Μαρτίου πιθανότατα να έχουμε το πούλμαν.
Τέλος,σχετικά με το θέμα των συγχωνεύσεων των σχολείων μας είπε κατηγορηματικά πώς στην Γλυφάδα δεν πρόκειται να συγχωνευτούν σχολεία αφού έχουν περισσότερους από 200 μαθητές.
Έτσι, η συνέντευξη μας τελείωσε.Εμείς απλά ελπίζουμε οι δεσμεύσεις του κ. Κόκκορη ,οι οποίες ήταν σίγουρα πολλές, να μην βγουν ψεύτικες και να πραγματοποιηθούν τόσο γρήγορα όσο όλοι ανυπομονούμε..
                 κείμενο ανάρτησης Φελίσια Ταστάνη


           Kατά την διάρκεια της συνέντευξης...


                                   
Ο κύριος δήμαρχος μας υποδέχτηκε και μας αποχαιρέτησε με χαμόγελο..

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΣΧΟΛΙΑ  ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ     ΕΚΔΟΣΗ  ΤΟΥ  ΜΑΡΤΙΟΥ....